Po dlugiej przerwie wrocilem do latania na AH2. Niestety z z polakow zostal juz tylko Prono ja i sporadycznie Lolo. Wiec zalozylem 302nd na Aces High, o co mam sentyment . Prosze o dopisanie mnie do rostera.
To może zacznij latać na IL2 u nas lata około dziesięciu polaków oraz pięciu sporadycznie razem piętnastu Jak nudno nam na naszym serwerze to wszyscy razem wpijamy na inny ale ostatnio się nie nudzimy
@Kazan Konto na AH zlikwidowałem w październiku. Mam dłuższą przerwę od latania. Jedyne, na co mam czas teraz, to MMO WOT. Pozdrów proszę Prono (Wudzie) i do zobaczenia na niebie... tylko nie wiem kiedy. pozdro Lolo
Nie chce zakładać oddzielnego tematu. Dwa skiny do Aces High 2, odnowiony spitfire Vb Zumbacha. I P-51b Horbaczewskiego, mam nadzieje ze piter sie nie pogniewa
Coś mnie tknęło żeby tu zajrzeć (a przeglądarka nawet pamięta login i hasło ) Co słychać, Kazan? Ktoś poza Tobą jeszcze lata w AH? Mam ostatnio zajawkę na polatanie pod cyfrowym niebem, rozglądam się za odpowiednim simem.
Czesc Kazan stec Wpadnij do nas na ts 94.249.254.3:9988 haslo: warbirds Przeważnie jesteśmy koło dwudziestej drugiej Pogadamy może znajdziesz partnerów do latania Aktualnie się miotamy szukamy własnego miejsca na różnych grach mamy spore doświadczenie i chętnie się nim podjedziemy S!