Coś mnie tknęło żeby tu zajrzeć (a przeglądarka nawet pamięta login i hasło :) ) Co słychać, Kazan? Ktoś poza Tobą jeszcze lata w AH? Mam...
As opposed to Russia? Pffft :) What differences do you really see between USA and Russia (and China about to join the playground) in their stuggle...
Dunno what made me wander into this forum, but such a great surprise to see you guys writing :). Found some other ways to waste those precious...
No dobra, zaczynam szukać joya :)
Jak ta gierka wygląda z realizmem (FM, DM, balistyka, ustawienia) w porównaniu do Wbfh czy AH? I jak chodzi na waszych sprzętach: lepiej napisana...
I always suspected that uranus might be bigger than earth, Ant. :p
http://www.youtube.com/watch?v=jjl8EAwp8bY I had to share it here. I'm dazed. Love the A10 though :).
Re: Żyjecie? Gratulacje żabo!! witaj w klubie :) Przyłączam się do pytania odnośnie iłka. Zmieniłem kompa, a nie samym BF3 człowiek żyje....
Muszę jutro pilnei kupić kompa do 3000pln. Komp ma wystarczyć na najbliższych kilka dobrych lat, a na obecną chwilę ma udźwignąć wszystkie...
Moze ktos ma zachomikowane na dysku scenariusze z pikowego FH. Robilismy kilka historycznych, szybkich miniscenariuszy na niewielka ilosc graczy,...
Niezly filmik. Animator na bank lata w jakims ww2 symulatorku - nozyce jak prawdziwe :)....
Dziekuje :) :cheers:
Separate names with a comma.