Nigdy się tym nie bawiłem, a teraz na CITO musze zgrać kilka scenek z dwóch filmów DVD i złożyć z tego kilku minutowy film w jakimś formacie do przełknięcia przez każdego kompa. Liczę na was, bo inaczej będzie ze mną cienko. stawiam
W pośpiechu zapomniałem napisać, o co mi chodzi, oczywiście o prosty soft najlepiej free, którym to bez problemu zrobię. Wiem ze niektórzy się tym bawią.
Jak masz karte z tunerem tv i wejsciem AV to mozesz odtworzyc potrzebne fragmenty z zewnetrznego DVD i nagrac w formacie AVI ktore juz bez problemow bedziesz mogl posklejac byle czym.
Moznaby tez sprobowac zdjac ekran podczas odtwarzania dvd FRAPsem.Nie wiem tylko jaka tego jakosc bedzie.
Jak we frapsie da sie na "full window" to jakosc bedzie taka jak filmu . W sumie tak by bylo najlepiej . Nagrac frapsem to co sie chce . A pozniej wszystko skompresowac i polaczyc innym programem. Tak przynajmniej z ILkiem robilem
Musisz tez pamietac aby na ekranie nie bylo widocznych zadnych klawiszy playera jako ze i one beda widoczne po nagraniu.