sie zrobilem lejzi napiszcie co po kolei zainstalowac wb277r3full czy min? fhl_163 jakie sounds polecacie jakie kokpity (nie bede latal w lo-res tylko w hi-res) i jakie mapy czeba miec
wb277r3full fhl_163 sounds - po kolei dla kazdej nacji. Kiedys bylo wszystko w jednym packu ale zrobili porzadek z tym (2 razy te same dzwieki byly - 1 in all i oddzielnie kazde). Kokpity wszystkie Ja natomiast pozbylem sie P51B i P47C, slaba widocznosc do tylu maja w porownaniu do wersji standardowych. Mapki sciagnij wszystkie (nawet BoB, scenariusz rozgrywamy - koncowka niedlugo).
Zostalem posadzony o podmienianie kokpitow na CHUTE A mi po prostu nie pasuje P47C i P51B Wiec latam na standardowych.
Zreszta i tak juz mocno ograniczyli podmienianie kokpitow , na przyklad ostatnio probowalem ... () zamienic ten nowy od Macci (strasznie mi nie odpowiadal a nie wiedzialem jak go zamienic) na stary od 109 , a wiec wywalilem kokpit i skopiowalem od 109 jednoczesnie zamieniajac nazwy Jakiez bylo moje zdziwienie kiedy wchodzilem na arene i od razu dostalem kopa ladujac na pulpicie z haslem typu : "You're not allowed to change the cocpit fiels" czy cos takiego....
Po prostu wywal kokpit od MC a WB automatycznie podlozy Ci od 109. A taki komunikat byl zawsze jak sie nazwy kokpitow zmienialo.
z tego co pamietam to przez cala kariere tylko jeden kokpit dawalo sie ladnie podstawiac... a moze dwa - oba byly dosc transparentne podpowiem =]