Powiem tak.. Jeżeli za "program cadowski" uznać Autocada to ja kreślę przy rozdzielczości 1152x864 - tyle że na "normalnym" monitorze 19' CRT....
Ok Jeruwa - namówiłes mnie :P Toshiba mi sie nie podoba bo ma Intel Core Solo ;P Poki co na placu boju zostaly te dwa ;P Te WiFi bez "a" to...
Pewnie i by wystarczył.. Ale skoro pozbywam sie juz takiej kasy to chcialbym zeby sprzet za rok dalej "cos" sobą reprezentował. A w ogole to...
Hehe ;) pewnie to samo Jeruwa co sprawia ze nie wytypowales go w swoich postach ;))) P.S. cholera, te poczatkowe "3000" coraz bardziej mi...
No szczerze mowiac to tak sobie troche "strzelilem" ;) choc moze i ostatecznie te 600 zl daloby sie dorzucic. Pytanie tylko czy jest sens ;) Co...
yyy.. a o czym to teraz mowimy?;) Pzdr
a co? zalatwisz bonifikate?;P niestety na laptopa z fabrycznym 1 mb nie bardzo mnie stac :( Pzdr
ok.. wynalazlem sobie dajmy na to cos takiego - niech bedzie cos na poczatek jako podstawa do dyskusji ;) (od razu mowie ze sie na tym nie znam...
Witam Nosze sie z zamiarem zakupu takowego w cenie, powiedzmy, do 3k. Najlepiej z windowsem wliczonym w cene. Zastosowania raczej amatorskie,...
Dzieki lepper ale mysql i php s? w tym przypadku "niezb?dne" ;) Za rad? andych'a zdecydowa?em sie na okres testowy na webd.pl. Jak na razie...
ja wiem?.. powiedzmy ze do 80 zl rocznie ;) Z tego co widzialem to oferty w sieci maja bardzo duz? rozpieto?? cenow? ja (teoretycznie) to samo....
Witam Poszukuje jakiegos przyzwoitego w miare taniego miejsca na "domow?" stronke www.Wymagan specjalnych ni mam - wazne by mialo z 200 mb,...
Qrde.. znowu to samo ;P Gadacie i gadacie, wszyscy wiedz? o co chodzi tylko ja nie wiem :P Mo?e by tak kto? ?askawie jakiegos linka zapoda??;)...
Separate names with a comma.