no ok czyli wracamy do starego ukladu logo idzie na ster kierunku. lucas to dzisiaj podesle Ci p38 i moze zabiore sie ze typhoona
Z tego co pamiętam Casink je robił i mi podesłał - miałem je dokończyć ale ostatnio mam dużo roboty. Dobrze, że poruszyłeś temat, niedługo spróbuję się za to zabrać.
Pewnie będą. Z braku czasu faktycznie trochę zaniedbałem sprawę, wiem, że kiedyś kilka było do mnie wysłanych ale trochę czasu już minęło i nie mogę znaleźć. Jak ktoś ma skończone albo prawie skończone (wymagające poprawek, które mogę zrobić), to ślijcie proszę na lucas261<małpa>gmail.com, semestr się kończy więc pewnie wkrótce będę miał czas się ogarnąć
nie ma sprawy jeśli je znajdę to podeśle, w niedługim czasie też powinienem wrócić do robienia skinów ale jak mi się zjazdy i egzaminy skończą no może trochę wcześniej
Od nowego TOD będzie można ładować skiny na serwer i tylko my będziemy decydować które Potrzebujemy także trochę skórek dla strony bul na przykład 109g2 i oczywiście zapraszamy do latania z nami
no problema mogę coś spróbować wykombinować na 109 a do latania mam nadzieje że w niedługim czasie wrócę
"-Hej ty - czemu jeździsz z pustą taczką!? -Panie majstrze! taki zapierdol, że nie ma nawet kiedy załadować" Ową anegdotą chciałem powiedzieć, że niestety teraz jestem trochę załadowany robotą, sam nie porobię w najbliższym czasie (ale za miesiąc kto wie...) jednak chętnie służę pomocą i radą.
mogę się zabrać za 109 tylko nie bardzo wiem, które modele mają wspólne malowanie (sorki za dwa takie same posty ale nie wiem jak jeden usunąć)
tak mysle ze jezeli chodzi o 109 i inne blue samoloty zmiany nie powiny byc az tak daleko idace jak red planach np trza zachowac takie charakterystyczne malowania ja zolty dzob we wczesnych 109tach no i jest kwestia czy bedziemy pozwalc na stosowanie niehistorycznych skinow na mapach tematycznych ,takich jak Truk i Channel FH na MED3 i AWT chyba niema przeciwskazań no i skin nie moze maskowac narodowych oznaczen na skrzydlach i kadlubie jezeli chodzi o skiny na tematycznych mapach to wyjatek mozemy zrobic dla Asów np strik 30 pozwla latac ze swoim prywatnym skinem w dany Tod